Om mig

Velkommen til min blog.

Hej jeg hedder Lone.
Jeg er født i 1961 og er uddannet lærer. Jeg er på pension, men er først fornylig begyndt at gå hjemme da jeg har haft en masse aktiviteter uden for hjemmet der har taget min tid men også givet mig mange gode oplevelser i socialpsykiatrien i Odense.
Nu hvor jeg er mere hjemme har jeg fået lyst til at blogge om de små og store ting og projekter jeg har herhjemme for jeg interessere mig meget for alt hvad der er kreativt, med en hovedinteresse for strik. Desuden vil jeg også skrive om alle de andre oplevelser jeg har i min hverdag, da jeg nok stadig vil komme ud en del.

Jeg håber du vil synes om min blog og evt. få inspiration til noget i din egne hverdag.


Jeg har en Bordeline diagnose , der er fra 1992, og siden den tid har jeg levet på systemets, vores samfunds måde at behandle mennesker som mig på.
Men ulige mange af mine lidelsesfæller er jeg kommet igennem over 20 år, hvor jeg egentlig er rimeligt tilfreds, når man ser på hvilke vilkår jeg havde.
Bloggen handler om at tænke kreativt selv når man synes det ser allermest sort ud.

Jeg er ikke en faglig ekspert, men de ting jeg vil skrive om er ting jeg har prøvet på egen krop og meget af det passer meget godt på talemåden:
Man må sno sig sagde ålen.... 


2 kommentarer:

 1. Kære Lone
  Jeg er ny på din blog, den trøje du har strikket på i nat er super flot, og inspirerer mig meget. Jeg er en pædagog på alders pension. Jeg fandt dig på Facebook .
  Jeg har også en blog, men passer den ikke, da jeg ikke kan
  finde udad at blogge fra min iPod . Min pc er ikke for god, men jeg har lige fået en ny.
  Venligst Lykke Thomsen

  SvarSlet
 2. Kære Lykke

  Glad for at jeg kunne inspirere dig med min nye trøje
  Håber du snart får din maskine op og køre. KH Lone

  SvarSlet